Νίκος Σακκάς : Υπάρχουν 3 βουλευτές, ο ένας είναι υπουργός, υπάρχουν στελέχη, γιατί δε βγαίνουν να μιλήσουν;

Ιδιαιτέρως καυστικός ήταν σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6  ο Νίκος Σακκάς για τη στάση των τοπικών στελεχών της ΝΔ την τρέχουσα περίοδο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, προφανώς και δεν μου άρεσε, παρόλο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την ευθύνη και δεν κρύφτηκε πίσω απ’ τις εξελίξεις. Είναι υπεύθυνη η στάση της κυβέρνησης να φέρει το θέμα στο κοινοβούλιο.

Για το ότι δεν βγαίνουν να σχολιάσουν την κατάσταση αυτή τα δικά μας τοπικά στελέχη, είναι πρόβλημα. Υπάρχουν 3 βουλευτές, ο ένας είναι υπουργός, υπάρχουν στελέχη, γιατί δε βγαίνουν να μιλήσουν; Όποιος είναι στέλεχος του κόμματος είναι μπροστά και στα εύκολα και στα δύσκολα. Να βγούνε μπροστά όσοι κόπτονται για το κόμμα και να το υπερασπιστούν.

Όταν θα βγει όμως καμιά δημοσκόπηση που θα δίνει τη ΝΔ 12 μονάδες μπροστά, ή μετά τη ΔΕΘ που θα ανακοινωθούν μέτρα, τότε θα βγουν όλοι και θα πούνε τι ωραία που είναι η κατάσταση. Αυτός που ασχολείται με την πολιτική πρέπει να ξέρει να υπερασπιστεί και τα εύκολα και τα δύσκολα. Είναι και ευθύνη της τοπικής ΝΟΔΕ που δεν όρισε κάποιους ανθρώπους να μιλάνε για το κόμμα στις δύσκολες περιπτώσεις.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *