Νέα Υποψήφια η Κατερίνα Δεληχά-Φωλίνα με τον Νίκο Σακκά

Νέα Υποψήφια Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Τρικκαίων, στο πλευρό του Δημάρχου Νίκου Σακκά και την «Επανεκκίνηση»ν.3 η Κατερίνα Δεληχά-Φωλίνα.

Η Κατερίνα είναι δημόσιος-διοικητικός υπάλληλος στο Γ.Ν. ΚΑΤ Αττικής του Ε.Σ.Υ. Είναι απόφοιτη Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus στο Παρίσι και κάτοχος πτυχίου του τμήματος Οικονομίας-ΔιοίκησηςΕΠΑΛ. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και έχει άδεια διδασκαλίας δύο ξένων γλωσσών. Έχει εργαστεί ως ιπτάμενη-συνοδός των Ο.Α. και διατηρούσε ιδιωτικό φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα Τρίκαλα πριν διοριστεί στο Υπουργείο Υγείας.  Επίσης είχε εργαστεί σε συμβολαιογραφείο ως υπάλληλος γραφείου στα Τρίκαλα.

Είναι παντρεμένη με τον κο Στέφανο Φωλίνα του Χρήστου , ΠροϊστάμενοςΠολιτικής Προστασίας της ΠΕ Τρικάλων.Έχουν τρία παιδιά την Εβίτα, την Σίσσυ και τον Χρήστο και μένουν στον παραδοσιακό οικισμό της πόλης ,στο Βαρούσι. Η ίδια είναι επίσης μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.

Κατοικεί στο Βαρούσι Τρικάλων και είναι ενεργό μέλος του συλλόγου γονέων του μουσικού σχολείου Τρικάλων.
https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *