Νέα Νηπιαγωγός η Λένια Τσιπράκου

​Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, χαράς και περηφάνιας πραγματοποιήθηκε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η τελετή ορκωμοσίας των νέων πτυχιούχων. Ανάμεσα στους αποφοίτους που παρέλαβαν το πτυχίο τους ήταν και η Λένια Τσιπράκου, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές της και κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα προς την εκπαιδευτική της σταδιοδρομία.

​Η Λένια, έχοντας αποκτήσει τα απαραίτητα επιστημονικά εφόδια, τις παιδαγωγικές γνώσεις και τη δημιουργική διάθεση που απαιτεί το λειτούργημα της προσχολικής αγωγής, ετοιμάζεται πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ευαίσθητο κόσμο των μικρών παιδιών.

​Δίπλα της η οικογένειά της

​Σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι άνθρωποι που στάθηκαν στήριγμά της σε όλη τη διάρκεια της φοιτητικής της πορείας. Με πλατιά χαμόγελα και φανερή συγκίνηση, οι γονείς της, Στέφανος Τσιπράκος  Μαρία Ρουσέτη και ο αδερφός της Βασίλειος, παρακολούθησαν την τελετή, καμαρώνοντας την κόρη τους να κρατά στα χέρια της τους καρπούς των κόπων και της προσπάθειάς της.

Το trikalaculture.gr της εύχεται καλή σταδιοδρομία !

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *