Μιχάλης Λάππας : Το πετρέλαιο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς για τα σχολεία της Θεσσαλίας θα είναι δωρεά της Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη

Με δωρεά του ομίλου Βαρδινογιάννη θα θερμανθούν τα σχολεία του Δήμου Τρικκαίων, αλλά και όλης της Θεσσαλίας, τη φετινή σεζόν, όπως ανέφερε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Λάππας :

« Είναι μια μεγάλη βοήθεια και ανάσα για τους Δήμους, ότι το πετρέλαιο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς για τα σχολεία της Θεσσαλίας θα είναι δωρεά της Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη. Σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια, θα δίνουμε μια λίστα των σχολείων που έχουν λέβητες πετρελαίου, θα πηγαίνει ο συμβεβλημένος αντιπρόσωπος της εταιρείας να γεμίσει τον λέβητα, και θα προχωρά στο επόμενο. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αυτή, υπολογίζεται γύρω στα 95 σχολεία ότι θα είναι στη λίστα.

Είναι μια ιδιαίτερη και εξαιρετικη πρωτοβουλία, και θα σημάνει για μας μια μεγάλη ανάσα ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα χρήματα που θα μείνουν στις σχολικές μονάδες μας και τα πολλά αιτήματα που έχουμε ήδη.»

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *