Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της ΟΛΥΜΠΟΣ για έναν καθαρό Πηνειό

Με σύμμαχο τον θαλπερό ήλιο μιας ζεστής φθινοπωρινής ημέρας, Λαρισαίοι όλων των ηλικιών βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στις όχθες του Πηνειού συμμετέχοντας στην εθελοντική δράση της γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ για την απαλλαγή του ποταμού από σκουπίδια.

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και την καθοριστική συμβολή της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων ο οποίος ανέλαβε την τελική αποκομιδή του φορτίου των απορριμμάτων που περισυνελέγησαν.

Το παρών στην όχθη του Πηνειού έδωσαν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Παναγιώτης Νταής. Μάλιστα ο δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η ΟΛΥΜΠΟΣ με την εταιρική της  ευθύνη αποδεικνύει την ευαισθησία της για το περιβάλλον. Οφείλω να ευχαριστήσω όλη την εταιρεία για τη βοήθειά της στην προσπάθειά μας να πετύχουμε την βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης».

Στους συμμετέχοντες μοιράστηκαν μπλουζάκια με οικολογικό σύνθημα, καθώς και δροσερά προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ από φορτηγό ψυγείο της εταιρείας που βρίσκονταν στο χώρο.

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *