Μια πρωτότυπη προβολή ταινίας από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. (Εικόνες και Βίντεο)

Σε μία πρωτότυπη προβολή ταινίας προχώρησε εχθές το βράδυ 16/9 η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. Συγκεκριμένα λόγω της Εβδομάδας Κινητικότητας η Κινηματογραφική Λέσχη πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα το ποδήλατο, κάτω από την κεντρική γέφυρα στον ποταμό Ληθαίο.  Με όλα τα απαραίτητα μέτρα και με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων καλύφθηκαν οι 2 πλευρές του ποταμού με την οθόνη να βρίσκεται κρεμασμένη στο κέντρο της γέφυρας.

Το όμορφο αυτό ντοκιμαντέρ παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού με την κορούλα του κ. Άκης Αναστασίου, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων κ. Βασιλένα Μητσιάδη, ο Υπεύθυνος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Στέλιος Καραγιώργος, η Αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Έφη Λεβέντη, 

η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων κ. Αθανασία Τσιοτινού και η γνωστή Τρικαλινή ηθοποιός Αντονέλλα Χήρα.  Το trikalaculture.gr βρέθηκε στο σημείο και σας παρουσιάζει το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο της όμορφης αυτής πρωτότυπης προβολής μαζί με δηλώσεις στην κάμερα του trikalaculture.gr της προέδρου της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων κ. Μαρίας Χαρίση και της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασιλένας Μητσιάδη.  

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.