“Μια ευκαιρία” θα ζητήσει ο Μικέλης Χατζηγάκης στην ομιλία του στα Τρίκαλα

“Είναι χρέος μου να βάλω πλάτη για να στηρίξω τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου” αναμένεται να τονίσει στην κεντρική του προεκλογική ομιλία (Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στο ύψος του γλυπτού “Ομπρέλα”) ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. ΜικέληςΧατζηγάκης.

Σε μια συγκέντρωση που αναμένεται να είναι εντυπωσιακή και μαζικότατη θα καλέσει τους παλιούς και νέους φίλους να του δώσουν “μια ευκαιρία” για να αποδείξει ότι μπορούν να τον εμπιστευθούν και μαζί να κάνουν τα λόγια, πράξεις στηρίζοντάς τους από θέση ευθύνης την επομένη των εκλογών.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης θα αναφερθεί στο διακύβευμα των εκλογών τονίζοντας πως το αποτέλεσμά τους είναι πολλαπλά κρίσιμο για την Ελλάδα. Όχι μόνο γιατί η χώρα προσπαθεί να ορθοποδήσει μέσα από μεγάλες κρίσεις (κορονοϊός, ενέργεια, πληθωριστική κρίση), αλλά και μετά από μια πολύ δύσκολη και επίπονη δεκαετία. Στην σημερινή συγκυρία η χώρα χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα και σοβαρότητα και θα εκφράσει την σιγουριά του πως οι πολίτες έχονταςκρίση και μνήμη θα κάνουν τις σωστές επιλογές.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει ο κ. Μικέλης Χατζηγάκηςστην διαφορετικότητά του με άλλους πολικούς. Θα επισημάνει πως είναι νέος με πολύ όρεξη για δουλειά, και μπορεί να κάνει την δουλειά, καθώς έχει σπουδάσει το αντικείμενο έχοντας εργασιακή εμπειρία στα οικονομικά και στη δημόσια διοίκηση. Ως σύγχρονος πολιτικός έχει μάθει να δίνει λύσεις στα σύνθετα προβλήματα της εποχής μας που είναι μεν διεθνή αλλά επηρεάζουν την τοπική μας οικονομία.

Θα ζητήσει να υπάρξει σύγκριση των προτάσεών για την ανάπτυξη του νομού Τρικάλων που βασίζονται σε δύο πυλώνες: Την στήριξη της αγροτοκτηνοτροφικήςοικονομίας και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που θα προσελκύσει νέους επενδυτές και επιπλέον επισκέπτες στο νομό μας.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης θα επαναλάβει πως καθώς κανένας πολιτικός δεν είναι τέλειος, οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν τον καλύτερο, αυτόν που η πορεία του είναι διαυγής, αυτόν που αντιλαμβάνεται την πολιτική ως ένα εργαλείο για την βελτίωση των συνθηκών των πολιτώνκαι όχι τον δικό τους πλουτισμό.

Με τις απόψεις και τις προτάσεις του, τις οποίες θέτειστην κρίση των συμπολιτών μας, θα τους καλέσει να τονστηρίξουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου γιατί στο πρόσωπό του θα έχουν έναν εκπρόσωπο του οποίου η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή, θα τους ακούει και τα επόμενα χρόνια θα δουλέψει μαζί τους, δίνοντας λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα μπορεί, θα καταλήξει ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *