Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο συναντήθηκαν οι Διευθυντές, -ντριες και Προϊστάμενοι, -ες σχολικών μονάδων του Δήμου Μετεώρων

Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο Δήμαρχο Μετεώρωνσυναντήθηκαν, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, οι Διευθυντές, –ντριες και Προϊστάμενοι, –εςσχολικών μονάδων του Δήμου Μετεώρων. Την πρωτοβουλία για τη συνάντηση είχε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, με θέμα την καλύτερη συνεργασία του Δήμου Μετεώρων και των σχολείων της αρμοδιότητάς της.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Χρήστος Τρικάλης καλωσόρισε τοΝ Δήμαρχο κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο και τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης να βρεθεί στην συνάντηση αυτή και να συνομιλήσει με τους διευθυντές, –ντριες και προϊστάμενους, –εςτων σχολικών σχολικών μονάδων του Δήμου Μετεώρων, για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου, όπως η υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων κ.α. και ζήτησε από το δήμο να είναι αρωγός σε ό,τι χρειάζονται οι σχολικές μονάδες και να υπάρξει καλή συνεργασία προς όφελος της σχολικής κοινότητας.

Από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές των Σχολείων και θα στηρίξει υλικοτεχνικά σε ότι χρειαστεί ώστεοι σχολικές μονάδες να παρέχουν ανεμπόδιστα το εκπαιδευτικό έργο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας των χωριών αλλά και της πόλης της Καλαμπάκας,, Ακολούθησε γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων με τους παραβρισκόμενους διευθυντές, –ντριες για τον καλύτερο συντονισμό και καταγραφή των αιτημάτων που χρήζουν παρεμβασης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσηςτης ΔΙ.Π.Ε. Τρικάλων Δήμητρα Παπανδρέου, Ευανθία Κοτρώτσιου, Χάιδω Νάτση, Ιωάννης Ζορμπάς, Βασίλειος Νάστος και Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου αλλά και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα. Λίλα Μπαντέκα Νάνη.

Από τη ΔΙΠΕ Τρικάλων

2

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *