Με τις καλύτερες εντυπώσεις η παρουσία του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

Το Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετέχει στην 86ηΔιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα με την ΔΕΘ, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκαν και οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και Υπουργών της κυβέρνησης.ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ, Βασίλης Γιαγιάκος, στην εισήγησή του στην Γενική Συνέλευση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών και του παραγωγικού μοντέλου στον πρωτογενή τομέα αλλά και για τον σχεδιασμό ενόςπλάνου βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της έκθεσης,πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων. Ο πρόεδρος, Βασίλης Γιαγιάκος με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων, είχαν την τιμή να υποδεχτούν τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης κ. Νίκο Παπαθανάση καθώς και τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Γιάννη Μασούτη, όπου είχαν την ευκαιρία να τουςενημερώσουν για τις καινοτόμες δράσεις, για την προώθηση της Τρικαλινής γαστρονομίας «METEORISIMO» και την προβολή του τουριστικού προϊόντος μέσω του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων αλλά και να συζητήσουν για τιςαναπτυξιακές πρωτοβουλίες και προτάσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην ΔΕΘ, βρίσκεται στο hall 2 το οποίο φιλοξενείΕπιμελητήρια από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΘ και της ΚεντρικήςΈνωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μοναδικά τοπικά παραγόμενα προϊόντα της περιοχής, τις φυσικές ομορφιές, τιςδραστηριότητες καθώς και τοπική γαστρονομία που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης. Φυσικά, ιδιαίτερη θέση στο περίπτερο έχει και ο «Μύλος των Ξωτικών»όπου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για την φετινή διοργάνωση η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 25 Νοεμβρίου.

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *