Με τη Διοίκηση του ΤΕΦΑΑ σε συνάντηση εργασίας η Κατερίνα Παπακώστα

Λεπτομερή ενημέρωση από τη διοίκηση του ΤΕΦΑΑ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έλαβε χθες το πρωί, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας, όπου φιλοξενούνται προσωρινά τα μαθήματα του ΤΕΦΑΑ.

Την Βουλευτή υποδέχτηκαν ο Κοσμήτορας, κ. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος, κ. Διγγελίδης, ενώ παρούσα στη συνάντηση ήταν και η κα. Μπονώτη, καθηγήτρια στο Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η κ. Παπακώστα, σε συνέχεια της έκθεσης που της είχε κοινοποιηθεί, θέλησε να ενημερωθεί λεπτομερώς αναφορικά με τις ανάγκες σε τεχνικό εξοπλισμό, αλλά και να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη του έργου αποκατάστασης των κτηριακών εγκαταστάσεων που έχουν πληγεί.

«Ο ηλεκτρομηχανολογικός και ερευνητικός εξοπλισμός έχει καταστραφεί ολοσχερώς», δήλωσε ο Πρόεδρος, με τις αποκαρδιωτικές εικόνες έξω από το κτήριο του ΤΕΦΑΑ, να επιβεβαιώνουν την πληροφορία.

Η διαδικασία καθαρισμού και απομάκρυνσης της λάσπης, αλλά και των κατεστραμμένων μηχανημάτων, συγγραμμάτων και λοιπού εξοπλισμού, βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, χωρίς ωστόσο, να υπάρχει πρόβλεψη για επαναφορά των φοιτητών στις αίθουσες διδασκαλίας, καθώς δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα η ηλεκτροδότηση.