Με την Στέλλα Ζολώτα κλείνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

Με την Στέλλα Ζολώτα κλείνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, όπου θα ανακοινώσει επίσημα  αύριο Κυριακή το πρωί ο Προεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στο Μουσείο Τσιτσάνη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Στέλλα και σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο βιογραφικό της.

Ζολώτα Στυλιανή του Γεωργίου Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα  Τρίκαλα, στην Συνοικία Άγιος Οικουμένιος (Σεισμόπληκτα).

Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το 1996 εισήχθη στο τμήμαΙστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης (Μ.Ι.Θ.Ε), μεειδικότητα στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες .

Ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια, αναπτύσσει έντονη και συνεχή πολιτική και κοινωνική δράση, ως ενεργό μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ.

Μητέρα τριών παιδιών, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ,ωςυπάλληλος βιβλιοπωλείου.

Ιδιαίτερα γνωστή για την συμμετοχή της σε καλλιτεχνικά δρώμενα, καθώς ασχολήθηκε επι σειρά ετών με το κλασσικόμπαλέτο, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μέλος θεατρικήςομάδας της πόλης.

Ως γυναίκα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, σε θέματα  ισότητας, δικαιωμάτων των παιδιών, καθώς επίσης και σε θέματα υπέρ της προστασίας και των δικαιωμάτων των ζώων, με πλούσια εθελοντική δράση.

Οραματίζεται μια σοσιαλιστική κοινωνία αξιοπρέπειας,ισονομίας , ισότητας και πραγματικής δημοκρατίας για όλους.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *