Με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τη ΔΥΠΑ ξεκίνησε τις περιοδείες του το πρωί της Τετάρτης ο Θανάσης Λιούτας

Τον Υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ για το Νομό Τρικάλων υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Μιχαλάκης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Ντίνος Μπάρδας. Στη συνάντηση ήταν και ο Διοικητής του ΓΝΤ, Κώστας Γρηγορίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Νομό μας και ζητήματα που άπτονται στον τομέα ευθύνης του καθενός.

 

Ακολούθως, ο Υποψήφιος Βουλευτής συνομίλησε με τους υπαλλήλους της ΠΕ Τρικάλων, τονίζοντας τις ενέργειες που έγιναν για την απλούστευση γραφειοκρατικών διαδικασιών, και για τις σημαντικές αλλαγές που έφερε το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης της ΝΔ στη δημόσια διοίκηση. Ταυτόχρονα, συνεχάρη τις διευθύνσεις και τους εργαζομένους, για τον άρτιο τρόπο με τον οποίο εργάζονται και προσφέρουν υπηρεσίες προς την τοπική μας κοινωνία.

Κομβική ήταν επίσης η επίσκεψη του Θανάση Λιούταστην ΔΥΠΑ, όπου συναντήθηκε με την Προϊσταμένη, Μαρίνα Ιακωβάκη, ενώ συνομίλησε με το σύνολο των εργαζομένων.

 

Ενημερώθηκε για τα προγράμματα απασχόλησης που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον κρίσιμο ρόλο που επιτελεί ο Οργανισμός στην προσπάθεια για τη μείωση της ανεργίας.

 

«Η συνεχής μείωση της ανεργίας, είναι αποφασιστικός στόχος για εμάς. Ήταν είναι και θα είναι. Έχουμε σημειώσει αποφασιστικά βήματα πάνω στον στόχο αυτό, μέσα από πολιτικές μας, που κεντρικό άξονα έχουν πάντα την ανάπτυξη και την αύξηση της απασχόλησης».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *