Με συνέπεια, εμπιστοσύνη και εντιμότητα δίπλα στους Τρικαλινούς, η Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του φετινού συνθήματος της Κατερίνας Παπακώστα, αφού η Υποψήφια Βουλευτής, παραμένοντας συνεπής απέναντι στους τρικαλινούς συμπολίτες της που την εμπιστεύτηκαν, δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται δίπλα τους, επισκεπτόμενη συχνά κάθε οικισμό του νομού, καθ’όλη τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας.

«Ξανά μαζί με την Κατερίνα», λοιπόν, βρέθηκαν οι κάτοικοι στα Σερβωτά, τη Φανερωμένη, την Παναγίτσα και το Γριζάνο δίνοντας προκαταβολικά την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην Υποψήφια Βουλευτή με το δυναμικό παρόν τους στη συνάντησή τους.

«Πολλοί μετρούν καρέκλες στις προεκλογικές συναθροίσεις τους. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι να «μετράς» χαμογελαστά πρόσωπα, περήφανα και ικανοποιημένα απ’όσα πρόσφερες», δήλωσε, κερδίζοντας για ακόμα μία φορά το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες των παρευρισκομένων για την ειλικρίνεια και την ευθύτητά της.

Λίγο πριν την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην πόλη των Τρικάλων, η κ. Παπακώστα, θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους τα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου, τονίζοντας πως «τα δεδομένα απέδειξαν πως ακόμα και σε χαλεπούς καιρούς, μπορείς να δημιουργήσεις, αν εργαστείς με στρατηγικό σχέδιο και θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους», συμπληρώνοντας: «φανταστείτε πόσα μπορούμε να επιτύχουμε, σε μία τετραετία ομαλή και ανέφελη».