Με πολύ κόσμο ο Χατζηγάκης στην Πράσινη Γωνιά

Σε μια ογκώδη συγκέντρωση, αποτελούμενη κυρίως από  νέους, μίλησε χθες βράδυ στην πράσινη γωνιά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Μικέλης Χατζηγάκης. Ο Μικέλης Χατζηγάκης ζήτησε από τους νέους μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Αυτές οι εκλογές είναι η ώρα της νέας γενιάς, της γενιάς μας», τόνισε. Άλλωστε, ο Μικέλης είναι με διαφορά ο νεότερος του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στο νομό Τρικάλων και για αυτό διαισθάνεται τις δυσκολίες αλλά τις ελπίδες που τρέφει η γενιά του.

“Καλώ τους νέους να επιλέξουν ανάμεσα στους πολιτικούς εκπροσώπους αυτόν που έχει την καλύτερη γνώση των προβλημάτων και που θα δουλέψει για τα δικά τους συμφέροντα και όχι για αυτούς που θα δουλέψουν για τον εαυτό τους”, τόνισε ο Μικέλης Χατζηγάκης προκαλώντας το ακροατήριό του σε έναν γόνιμο διάλογο. Οι νέοι Τρικαλινοί ανταποκρίθηκαν κάνοντάς του ερωτήσεις, αλλά και εκφράζοντας την επιθυμία τους να εκπροσωπηθεί η γενιά τους στην επόμενη Βουλή. Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών είπαν πως η νέα γενιά, και ειδικά στην ΝΔ, πρέπει να έχει τον εκπρόσωπο της επιτέλους.

“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι νέοι είναι σύνθετα και πολυεπίπεδα” είπε ο Μικέλης Χατζηγάκης και τόνισε πως “μόνο μέσα από τον διαρκή διάλογο και την συνεργασία μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, και γι’ αυτό ζητώ από τους νέους όχι μόνο να με υπερψηφίσετε στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Αλλά, πέρα από αυτό, θέλω να έχουμε καθημερινή επικοινωνία και επαφή σε όλη την επόμενη τετραετία”.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *