Με πλούσιες εμπειρίες και γνωστικά εφόδια η εκδρομή του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων στη Θεσσαλονίκη

Το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, με αρχικό στόχο το να παρακολουθήσουν στο Βασιλικό Θέατρο το μιούζικαλ «Γκαρής, το μιούζικαλ» από το ΚΘΒΕ.
Πετάει ο γάιδαρος; 
Ναι! απάντησαν με ενθουσιασμό, οι μικροί θεατρόφιλοι που παρακολουθούν την παιδική παράσταση: ο Γκάρης που μιλάει, με τον πιο διασκεδαστικό και μελωδικό τρόπο, για την ενσυναίσθηση και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς. Μιλάει για αξίες ζωής όπως η αποδοχή της διαφορετικότητας, η προσφορά στον συνάνθρωπο και η δύναμη της αγάπης και η παράσταση άφησε τους μικρούςκαι τις μικρές του ΚΔΑΠ με τις καλύτερες εντυπώσεις .

Η εκδρομή συνεχίστηκε με επίσκεψη στο πάρκο δεινοσαύρων, για ένα ταξίδι στον χρόνο. Ο τυραννόσαυρος , ο διπλόδοκος, ο βραχιόσαυρος και τα υπόλοιπα είδη δεινοσαύρων δημιούργησαν μια συναρπαστική ανάμνηση για τους μικρούς εξερευνητές, αποχωρώντας ενθουσιασμένοι από τις πληροφορίες που έμαθαν για τα αγαπημένα τους πλάσματα.

Οι εκδρομές προσφέρουν ένα τεράστιο εύρος πλεονεκτημάτων για τα παιδιά όχι μόνο σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι μπορεί να είναι μια εμπειρία. Έξω λοιπόν από την τάξη, σε νέα περιβάλλοντα, αντικρίζοντας νέα αξιοθέατα,  οι εμπειρίες των παιδιών γίνονται  χωρίς αμφιβολία πιο δυνατές. 

Οι εκπαιδευτικές εκδρομές είναι μια από τις πιο απολαυστικές δραστηριότητες των παιδιών και μέσα σαυτάπλάθονται αναμνήσεις.

Εκτός από τους γονείς – κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν και συνόδευσαν, την εκδρομή στήριξε και διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων.

Γονείς παιδιά και εκπαιδευτικοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδρομή.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *