Με μια ξεχωριστή επίσκεψη ξεκίνησε τη μέρα του ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Τρικάλων Θανάσης Λιούτας

Επισκέψεις με μεγάλο κοινωνικό αποτύπωμα – Επισκέψεις στήριξης

 

Το 5ο και το 6ο ΚΑΠΗ επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας, τιμώντας πάντα και έμπρακτα τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής μας επισκέφθηκε και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων. Μια κίνηση με βαρύ κοινωνικό αποτύπωμα και κίνηση βαθιάς υποστήριξης όλων των θυμάτων.  Ακολούθως βρέθηκε στον κόμβο τεχνολογίας Gisemi, ενώ οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με την επίσκεψη στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Τρικάλων.

Η επίσκεψη στο 5ο και στο 6ο ΚΑΠΗ της πόλης μας, αποτέλεσε μια πράξη ουσιαστικής στήριξης στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Στους ανθρώπους που ο Θανάσης Λιούτας στήριξε, υποστηρίζοντας πάντοτε τα δίκαια αιτήματά τους. Είχαν μια ζεστή και εγκάρδια συζήτηση, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν, η πολιτική της Κυβέρνησης και όλες οι παρεμβάσεις – στήριξης, του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή του Νομού μας.

 

Η επίσκεψη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, ήταν μια επίσκεψη με σκοπό την ενημέρωση και τη βαθιά υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών. «Είμαστε πάντα δίπλα». «Πάντα στο πλευρό τους». «Στηρίζουμε τις δομές – «καταφύγια»». «Στηρίζουμε τα θύματα». «Όχι στη Βία». «Ποτέ Βία», σημείωσε ο Θανάσης Λιούτας

 

Ακολούθως ο ίδιος βρέθηκε στο GiSeMi, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της e-trikala, Οδυσσέας Ράπτης,τον υποδέχθηκε και τον ενημέρωσε για τις ιδέες και τις δράσεις που υλοποιούνται, ενώ συζήτησαν μαζί και για την καινοτομία εδώ στον τόπο μας, που καθιστά την πόλη μας σύγχρονη, «έξυπνη» και τόσο ελκυστική τουριστικά και όχι μόνο. Οι πρωινές επισκέψεις του υποψήφιου Βουλευτή ολοκληρώθηκαν στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Ν. Τρικάλων, όπου και εκεί είχε μια εποικοδομητική και ιδιαιτέρως παραγωγική συζήτηση με τη διεύθυνση και τους εργαζομένους.

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *