Με μεγάλη δυναμική συνεχίζει ο Θανάσης Λιούτας Παντού μεγάλες οι συγκεντρώσεις του

Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου οι κάτοικοι των χωριών βγήκαν για να συναντήσουν τον Θανάση Λιούτα, που συνεχίζει με δυναμική το πρόγραμμα των επισκέψεών του.

Επισκέψεις που ως σκοπό έχουν, και πάλι, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μας με την ΝΔ, να βρεθεί στο πλευρό των κατοίκων. Να καθίσουν δίπλα και να συζητήσουν. Να συζητήσουν όπως κάνουν πάντα.

Ο Θανάσης Λιούτας έδωσε μεγάλη βαρύτητα στη στήριξη όλων των χωριών μας και όλων των κατοίκων, μέσα από τις παρεμβάσεις του, τα τέσσερα χρόνια της πρώτης του κοινοβουλευτικής θητείας.

Αυτά συζήτησαν μαζί με τους κατοίκους από το Πετρωτό, τη Νομή, τη Φανερωμένη, τους Ταξιάρχες και τα Μεγάλα Καλύβια.

Μέσα στα τέσσερα χρόνια που διανύσαμε, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, μέσα από τις πολλαπλές κρίσεις που βιώσαμε, υπήρξαν σύνθετα.

«Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης», τονίζει ο Θανάσης Λιούτας, «είχε κάθε στιγμή την πολιτική βούληση για στήριξη». Στοχευμένα και πάντα ουσιαστικά. Από την πλευρά μου, κάθε ζήτημα δικό σας, κάθε πρόβλημα που σας απασχολούσε, το έθετα στο τραπέζι των συζητήσεων με κάθε αρμόδιο Υπουργό, ζητώντας πάντα άμεσα λύσεις. Ήταν πολλές οι φορές που έφτασα μέχρι τον Πρωθυπουργό», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας «για να ζητήσω λύσεις, για τα δικά σας θέματα. Το γνωρίζετε. Για θέματα που είχαν να κάνουν με την παραγωγή εδώ του τόπου. Με τις ενισχύσεις. Πάντα παρών στον αγώνα για να δώσουμε εδώ στον τόπο μας πάντα το κίνητρο για ανάπτυξη. Για την πρωτογενή μας παραγωγή, για το σύνολο της τοπικής μας οικονομίας».

Η επαφή μεταξύ του Θανάση Λιούτα και των συμπολιτών μας, υπήρξε και είναι πάντα στενή. Πάντα βασισμένη στην αμοιβαία και ειλικρινή επιθυμία, ο τόπος μας να πάει μπροστά.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *