Με δυναμική παρουσία σε Λυγαριά, Κοτρώνι, Πετροχώρι, Στουρναρέικα ο Χατζηγάκης

Με κάλεσμα προς τους πολίτες να επιλέξουν όχι τον τέλειο πολιτικό τους εκπρόσωπο (που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα) αλλά τον καλύτερο δυνατό, ο υποψήφιος της Ν.Δ. κ. Μικέλης Χατζηγάκης μίλησε και πάλι σε πολυπληθή ακροατήρια σε Λυγαριά, Κοτρώνι, Πετροχώρι και Στουρναρέικα.

Ο νεότερος υποψήφιος στο νομό Τρικάλων ζήτησε από τους συμπολίτες μας να επιδιώξουν την σύγκριση και όχι την σύγκρουση μεταξύ όσων καλούνται να επιλέξουν να τους αντιπροσωπεύσουν.

“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι νέοι είναι σύνθετα και πολυεπίπεδα” είπε ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης και τόνισε πως “μόνο μέσα από τον διαρκή διάλογο και την συνεργασία μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Γι’ αυτό, πέρα από αυτό, θέλω να έχουμε καθημερινή επικοινωνία και επαφή σε όλη την επόμενη τετραετία”.

“Καλώ τους πολίτες να επιλέξουν ανάμεσα στους πολιτικούς εκπροσώπους αυτόν που έχει την καλύτερη γνώση των προβλημάτων και που θα δουλέψει για τα δικά τους συμφέροντα και όχι για αυτούς που θα δουλέψουν για τον εαυτό τους και γι’ αυτό ζητώ από εσάς να με υπερψηφίσετε στις εκλογές της 21ης Μαΐου”, τόνισε ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης προκαλώντας το ακροατήριό του σε έναν γόνιμο διάλογο. Οι κάτοικοι των χωριών ανταποκρίθηκαν κάνοντάς του ερωτήσεις, αλλά και εκφράζοντας την επιθυμία τους να εκπροσωπηθεί ο τόπος τους στην επόμενη Βουλή.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *