Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φωτάδας

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Πολιτιστικού  Συλλόγου Φωτάδας στο καφέ YOLO στο Βαλτινό  .

Τα μέλη , οι φίλοι του Συλλόγου και τα χορευτικά τμήματα , μικρό και μεγάλο συναντήθηκαν και αντάλλαξαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά για υγεία και ευημερία , υποσχόμενοι σε όλους, οι στόχοι τους να είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο. Στον Αγιασμό της Αγιοβασιλόπιτας ο εφημέριος του χωριού πατήρ  κ.Χανίκας Νικόλαος.

Τίμησαν ιδιαίτερα  με την παρουσία  τους  οΑντιδημάρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας ο οποίος εξέφρασε τα χρόνια πολλά αλλά και την αμέριστη  στήριξη του Δήμου στο Σύλλογο. Ο Προέδρος της ΤΚ. Φωτάδας κ. Αχιλλέας Κυριάκος που εξέφρασε τα χρόνια πολλά και την υποστήριξη του σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου,οι δημοτικοί Συμβούλοι του Δήμου Τρικκαίων κ. Ζωή Παπαναστασίου , κ. Κώστας Αργυρίου  και κ. Χρήστος Ζαραμπούκας .

 

Η χοροδιδασκάλος  κ. Ευαγγελία Γρηγορίου με την ιδιότητα και της Δημοτικής συμβούλου του Δήμου Τρικκαίων αλλά και Προέδρου του Συλλόγου Φαλώρειας  και

Ο εκπροσώπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού κ. Κώστας Πουλιανίτης.

Τους ευχαριστούμε  όλους θερμά για την παρουσία τους και τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε  όπως και κάθε φορά αντάξιοι των περιστάσεων.

Το φλουρί για τους μικρούς χορευτές ,φέτος έτυχε στη μικρή μας χορεύτρια Ελεάνα Χαρίση ο Σύλλογος της εύχεται πάντα τυχερή και καλή πρόοδο με υγεία.

 

Ευχαριστούμε θερμά το καφέ YOLO για την φιλοξενία του και την Χαλβαδοποιία  Γούναρης για την Βασιλόπιτα  αλλά και  για τον προσφερόμενο χαλβά του στο Σύλλογο μας στην εκδήλωση  .

Ευχές από όλο το   Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φωτάδας:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΠΛΑΝΗ Πρόεδρος ,ΖΑΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Αντιπρόεδρος                                        

ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Α΄ Γραμματέας , ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Β΄ Γραμματέας  ΣΤΡΙΒΑ ΕΥΘΥΜΙΑ   Ταμίας    ΓΚΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ                           Έφορος Δημοσίων Σχέσεων  , τα  ενεργά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής :  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΜΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ &  ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *