Με έμφαση στην ασφάλεια των εργαζομένων οι ευχές στην πίτα των τρικαλινών δημοτικών υπαλλήλων

Τρίπτυχο ευχών για το 2023 στην κοπή πίτας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων: Υγεία και ευτυχία για κάθε υπάλληλο και την οικογένειά του/της, ασφάλεια στην εργασία, συνέχιση της προσπάθειας για βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών.


Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Τρικκαίων ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Β. Κωστίκας ευχήθηκε υγεία, και τόνισε ότι χρειάζονται ομόνοια και ενότητα, ενώ συνεχάρη τους συναδέλφους του για την προσφορά στους πολίτες μέσω της παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου από την πλευρά του έδωσε έμφαση στην εξυπηρέτηση των πολιτών, «που βγάζει ασπροπρόσωπο και τον Δήμο και την ίδια την κοινωνία», όπως επεσήμανε, «καθώς γίνεται σπουδαία δουλειά σε όλους τους τομείς». Υπενθύμισε την προμήθεια εξοπλισμού είτε με πλήθος οχημάτων είτε με τα ΜΑΠ, για τα οποία ειδικότερα τόνισε, ότι είναι σημαντικό να τα προμηθεύεται ο Δήμος, αλλά και να τυγχάνουν της συγκεκριμένης χρήσης.


Ακόμη, στάθηκε σε λύσεις που δόθηκαν συνολικά για εργαζόμενους/ες στο «Βοήθεια στο Σπίτι» παρ’ ότι υφίστανται εκκρεμότητες, στις προκηρύξεις για μηχανικούς και δημοτικούς αστυνομικούς.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, οι κ. Κ. Κρεμμύδας και Γ. Καΐκης, με τον πρώτο να δίνει έμφαση στα θέματα της υγείας και τον δεύτερο να εύχεται «καλή αγωνιστική χρονιά».
Επίσης τοποθετήθηκαν και απηύθυναν ευχές οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά, Μιχάλης Λάππας, Φόρης Ρόμπος, Νίκος Σακκάς, Τάκης Παζαΐτης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Ακης Αναστασίου

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *