Μεγάλη συγκέντρωση Χατζηγάκη στην Οιχαλία

«Δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι…Η ισοπέδωση που γίνεται στους πολιτικούς που ο ίδιος λαός ψηφίζει και μετά από λίγο καιρό αποδοκιμάζει είναι αυθαίρετη και άδικη. Γιατί υπάρχουν πολιτικοί που θέλουν να προσφέρουν, έχουν ήθος, ικανότητες και προσόντα και μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο», τόνισε χθες από την Οιχαλία ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης μιλώντας σε παλιούς και νέους φίλους.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης είπε, επίσης, ότι «Η Ελλάδα έχει ένα δύσκολο ανήφορο μπροστά της με πολλά οικονομικά και εθνικά ζητήματα γι ‘αυτό θα πρέπει να έχει μια κυβέρνηση ισχυρή και αξιόπιστη που θα μπορέσει να βγάλει την χώρα από τα πολυσχιδή προβλήματα που αντιμετωπίζει». Η Ελλάδα, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, χρειάζεται σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση, ισχυρό Πρωθυπουργό και αξιόπιστο πολιτικό προσωπικό στο εθνικό κοινοβούλιο.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης υπογράμμισε πως «είναι χρέος μου να βάλω πλάτη για να στηρίξω τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου, και να απαντήσω στα αιτήματα της σύγχρονης εποχής». Σε ένα σύνθετο κόσμο όπου τα προβλήματα είναι μεγάλα και πολυεπίπεδα οι σύγχρονοι πολιτικοί πρέπει να μπορούν να τα διαχειριστούν και να συνδέουν το διεθνές με το εθνικό και το τοπικό. Πρέπει λοιπόν να αναδείξουμε τον αξιότερο, τον ικανότερο, τον πιο μορφωμένο υποψήφιο για να μας εκπροσωπήσει.


«Μαζί με την ανανέωση που βλέπετε στο πρόσωπό μου», κατέληξε ο νέος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., «θέλω πραγματικά να με πιστέψετε για να δουλέψουμε μαζί τα επόμενα χρόνια, δίνοντας λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *