Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΕΕΠ για τα αγροτικά

Την Κυριακή 26/3/23 στην Λυγαριά μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) με την γραμματεία αγροτικών φορέων της ΝΔ  με θέμα: ‘’ Τα πεπραγμένα της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα 2019-2023- ΕΛΓΑ και προοπτικές του μέλλοντος ‘’.
Την έναρξη έκανε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Κουτσονάσιος ο οποίος δήλωσε ότι το έργο της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στον αγροτικό τομέα είναι θετικά μετρήσιμο την τετραετία 2019-2023 .
Χαιρετισμό έκαναν ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας , οι βουλευτές της ΝΔ Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου , ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης  Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής Μικέλης Χατζηγάκης αυτοδιοικητικοί του Α’ και Β’ Βαθμού  , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος , το μέλος της γραμματείας αγροτικών φορέων Γιώργος Κυριάκης κ.α.
Επίσημοι ομιλητές ήταν:
Κώστας Μπαγινέτας , Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών σχέσεων ΥΠΑΑΤ
Παναγιώτης Χατζηνικολάου , Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΓΟ Δήμητρα
Νίκος Δούκας , Σύμβουλος ΥΠΑΑΤ , πρ. Αντιπρόεδρος ΕΛΓΑ
Συντονιστής ο γραμματέας αγροτικών φορέων της ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης. 
Μερικά από τα πεπραγμένα της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα -ΕΛΓΑ και οι προοπτικές του μέλλοντος είναι:
Φορολογικά -ασφαλιστικά , ελληνοποιήσεις, συνεταιριστικό κίνημα – ομάδες παραγωγών , διεπαγγελματικές οργανώσεις, άδειες σταβλικών εγκαταστάσεων , ΕΛΓΑ , πρόγραμμα νέων αγροτών , ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί , ΚΑΠ κ.α.
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Κουτσονάσιος αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες δήλωσε σίγουρος για  την νίκη της ΝΔ στις εκλογές της άνοιξης με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *