Μεγάλη γιορτή για το σκάκι και φέτος στα Τρίκαλα

Για 4η χρονιά η Σκακιστική Κίνηση (ΣΚΑ.ΚΙ.)  Τρικάλων  με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων, διοργανώνει πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πρόκειται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών κάτω των 20 ετών, που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο.
Από την Πέμπτη 25 μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου, δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία όλης της χώρας θα βρεθούν στο κέντρο της Ελλάδας, για να διαγνιστούν στο εν λόγω πανελλήνιο πρωτάθλημα.  Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα μοπριοδοτεί αθλητές/τριες για εισαγωγή σε ΑΕΕ.
Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, τις τελευταίες ειδικές συζητήσεις για τα διαδικαστικά, είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022 ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας και ο πρόεδρος της ΣΚΑΚΙ, κ. Χρήστος Τοζάρος. Ο τελευταίος επεσήμανε ότι και φέτος θα παραστεί στο πρωτάθλημα ο καλύτερος παίκτης σκακιού αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, o GM Ιωάννης Παπαϊωάννου, πολυπρωταθλητής Ελλάδας, μέλος της Εθνικής ομάδας επί σειράς ετών, με εξαιρετικές επιτυχίες απέναντι σε σπουδαίους GM.
Τα σχετικά με τους αγώνες, το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *