Μαθητές/τριες του 5ου Γυμνασίου περιηγήθηκαν εικονικά στο κτίριο της ΒΟΥΛΗΣ

Το  Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία,  σε συνεργασίαμε τη Βιβλιοθήκη της Βουλής  διοργανώνει  διαδικτυακές ξεναγήσεις στην ΒΟΥΛΗ. Το 5ο Γυμνάσιοσε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Ιδρύματοςοργάνωσε αυτήν την δράση για τους μαθητές/τριες της Γ΄τάξης.

Οι μαθητές/τριές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  μια διαδικτυακή ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων. Με την καθοδήγηση των εμψυχωτών περιηγήθηκαν εικονικά  μέσω τρισδιάστατης εικονικής περιήγησης στην αίθουσα των συνεδριάσεων, στο Περιστύλιο και στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου φιλοξενείται η επετειακή έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά» που επιμελήθηκε η Βιβλιοθήκη της Βουλής.

Συγχαίρουμε τους μαθητές/τριές μας που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ξενάγηση, υπέβαλαν ερωτήματα και προκλήθηκε γόνιμος διάλογος μεταξύ μαθητών/τριών από σχολεία όλης της Ελλάδας. Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την κ. Μιχαήλ που οργάνωσε τη δράση και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *