Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων στη διανομή του Συσσιτίου Ανθρωπιάς και Ελπίδας στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 7-2-2023 οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου, διαθέτοντας ένα μέρος των εσόδων τους από το χριστουγεννιάτικο Bazzar που έκαναν, αγόρασαν  τρόφιμα και τα πρόσφεραν στο  συσσίτιο ανθρωπιάς και ελπίδας στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων για ένα γεύμα αγάπης. Μια ομάδα μαθητών,με τη συνοδεία του καθηγητή  Παναγιώτη Σιδερά, συμμετείχαν, σύμφωνα  με την καθοδήγηση και οργάνωσητης κυρίας Ελισάβετ (υπεύθυνη του συσσιτίου ανθρωπιάς) στη διαδικασία της προετοιμασίας διανομής, βοηθώντας στο σερβίρισμα του φαγητού και τέλος στην ίδια τη διανομή, μοιράζοντας έτσι χαρά και αγάπη στους άπορους και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ήταν και για τα ίδια τα παιδιά μία μοναδική εμπειρία, με στόχο να μείνει η δράση αυτή βαθιά  χαραγμένη στη μνήμη τους, ώστε να ενισχύσει το να αντιληφθούν πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνεις να προσφέρεις και να συμβάλλεις στη συνολική φιλανθρωπική προσπάθεια της χώρας.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *