Μαζική ανταπόκριση των τρικαλινών για βοήθεια στους σεισμοπαθείς Συρίας – Τουρκίας

Για άλλη μια φορά οι τρικαλινοί πολίτες δείχνουν την αλληλεγγύη τους. Αυτή τη φορά, στους δοκιμαζόμενους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας, που μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, αδυνατούν να αντεπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες. Ο Δήμος Τρικκαίων από την πρώτη στιγμή μετά το σχετικό κάλεσμα της ΚΕΔΕ, κάλεσε τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές να προσφέρουν όσα και ό,τι μπορούσαν. Από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ο χώρος συγκέντρωσης στο Κέντρο Κοινότητας άρχισε να γεμίζει με τα προς μεταφορά είδη. Το διαπίστωσε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, επισκεπτόμενος τον χώρο υποδοχής (στο ισόγειο του κτηρίου) με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Σακκά, ευχαριστώντας όσους και όσες ήδη βοηθούν και φροντίζουν με την παροχή των συγκεκριμένων ειδών.
Η συγκέντρωση ειδών συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Φεβρουαρίου (ώρες 09:00 – 15:00), μέχρι και τις 10 το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023.
Τα είδη συγκεντρώνονται στο Κέντρο Κοινότητας (Ομήρου 6, ισόγειο) και είναι κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *