Μαζικές συγκεντρώσεις σε χωριά του κάμπου για Χατζηγάκη

Ακόμη μια μαζική προσέλευση συμπολιτών κάθε ηλικίας προκειμένου να ακούσουν τις απόψεις του υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μικέλη Χατζηγάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Νομή, Πετρόπορο, Ταξιάρχες, και Φανερωμένη όπου κατέληξε κάνοντας την ομιλία του με έμφαση στην γεωργία και την κτηνοτροφία.

Είναι αποτυπωμένο πλέον το γεγονός πως οι συγκεντρώσεις στήριξης στο πρόσωπο του υποψηφίου Βουλευτή δεν είναι μόνο μαζικές αλλά προσελκύουν πολίτες όλων των ηλικιών από 17 έως 97 ετών! Κάτι που δείχνει πως ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης συγκεντρώνει και συνενώνει το παλιό και υγιές καλό με το επίσης καλό νέο ακροατήριο.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης μίλησε εκτενώς για την γεωργία και την κτηνοτροφία και κατέθεσε προτάσεις για το πως μπορεί η πολιτική να στηρίξει τους αγρότες μας. Είπε χαρακτηριστικά πως «η πολιτική έχει ισχυρά εργαλεία για να ενισχύσει την αγροτική μας παραγωγή. Αρκεί τα εργαλεία αυτά να είναι στα χέρια κατάλληλων πολιτικών».

Όλοι τους θέλουν εκτός από το να ακούσουν τι έχει να τους πει, να συζητήσουν μαζί του, να αναφέρουν τις απόψεις τους και να δείξουν την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στον αγώνα του, γνωρίζοντας πως πάντα θα τον έχουν πλάι τους. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στις συγκεντρώσεις του κ. Μικέλη Χατζηγάκη, οι οποίες διαρκούν μέχρι και δίωρο, γίνεται διάλογος και όχι μονόλογος.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *