Μαζί Δημήτρης Λαμπρογιώργος & ο Κώστας Μαράβας

Ο Λαμπρογιώργος Δημήτριος του Ηλία γεννήθηκε στο Ροπωτο του Δήμου Πύλης.

Είναι παντρεμένος με τη Χασιώτη Σταυρούλα και έχουν δύο παιδιά. Υπηρετεί το ΕΚΑΒ 26 χρόνια, με τα τελευταία 20 χρόνια να είναι υπεύθυνος τομέα στην Πύλη.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Πύλης, ενώ έχει υπηρετήσει το Ροπωτό τόσο από τη θέση του Τοπικού Συμβούλου της Κοινότητας, όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο από τον ομώνυμο Μορφωτικό Σύλλογο που είναι μέλος για πολλά χρόνια.

Ο Λαμπρογιώργος Δημήτριος δήλωσε… «η επιτυχία του Δημάρχου Κώστα Μαράβα να δημιουργήσει ένα ισχυρό δήμο κοντά στο δημότη, αποτέλεσε για μένα ισχυρό ερέθισμα ώστε να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση και να συμμετέχω στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ενώνω τις δυνάμεις, την όρεξη και τη διάθεσή μου, για  να είμαι χρήσιμος και αποτελεσματικός για το σύνολο των πολιτών».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει… «ο Λαμπρογιώργος Δημήτριος έχει την αρετή της προσφοράς ιδιαίτερα ανεπτυγμένη μέσα του. Τόσο επαγγελματικά, όσο και εθελοντικά. Με παρουσία αξιοζήλευτη από τις  θέσεις που υπηρέτησε την κοινωνία. Όλη αυτή η πείρα μετουσιώνεται σε σωρευμένη επιθυμία να συνεχίσει να είναι χρήσιμος και παρεμβατικός. Του εύχομαι καλή δύναμη».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *