Μαγική βραδιά στο ανοιχτό θέατρο στο Φρούριο από τους “Lalun” (Εικόνες και Βίντεο)

Μία όμορφη βραδιά γεμάτη από ωραία τραγούδια, χάρισε το μουσικό συγκρότημα Lalun στους Τρικαλινούς που βρέθηκαν στο ανοιχτό θέατρο στο Φρούριο Τρικάλων την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020.  Την μουσική παράσταση διοργάνωσε το Μουσείο Τσιτσάνη, έτσι την παράσταση ξεκίνησε η “ψυχή του μουσείου” κ. Στέλιος Καραγιώργος.  Οι Lalun ερμήνευσαν τραγούδια έντεχνα ενώ στο τέλος της βραδιάς ο ταλαντούχος μουσικός Νεκτάριος Παπαγεωργίου με το κλαρίνο μας μετέφερε σε κλίμα πανηγυριού, με παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια, κάτι το οποίο έλειψε το φετινό καλοκαίρι.  Όλοι τους ήταν υπέροχοι και διασκέδασαν όλους όσους παρακολούθησαν την όμορφη μουσική παράσταση.

Μέσα στον κόσμο που παρακολούθησαν και μαγεύτηκαν από τους Lalun ήταν το φιλόμουσο ζευγάρι, Νίκος Λιούτας ο Ριζωματιανός οδοντίατρος και η σύζυγος του παιδίατρος Ευρυδίκη Σφύρη. 

Λίγο πιο πέρα και η γνωστή σε όλους μας Τρικαλινή Βασιλική Τσιανάκα.  Γνωστή για την ιδιαίτερη της αγάπη στην τέχνη και τον πολιτισμό αφού σε κάθε εκδήλωση είναι παρούσα. 

Το trikalaculture.gr πιστό στο ραντεβού του ως το πρώτο πολιτιστικό site στα Τρίκαλα, βρέθηκε στο ανοιχτό θέατρο στο Φρούριο Τρικάλων και κατέγραψε  με τον φωτογραφικό φακό την όμορφη βραδιά.  

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο.

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.