Μήνυμα ΟΕΒΕ Τρικάλων για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής, αφιερωμένη σε εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν διεκδικώντας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Μετά από πολλά χρόνια κρίσης και οικονομικής αβεβαιότητας, καλούμαστε τώρα όλοι μας,  Κυβέρνηση, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι να διαχειριστούμε με σοβαρότητα τις όποιες επιπτώσειςυπάρχουν, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των εργαζομένων και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για  να δημιουργήσουμε από κοινού καλύτερες συνθήκες για το μέλλον της κοινωνίας και της οικονομίας.

Σε μια εποχή που οι προκλήσεις αυξάνονται και οι συνθήκες αλλάζουν συνεχώς  ο αγώνας για  μείωση της ανεργίας  και την αντιμετώπιση της οικονομικής ύφεσης και της λιτότητας είναι πιο επίκαιρος πάρα ποτέ.

Οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι είχαν πάντα και συνεχίζουν να έχουν σημαντικούς και άρρηκτους  δεσμούς με την εργατική τάξη και τους εργαζόμενους, γιατί στην πορεία των χρόνων πολλές φορές βρέθηκαν σε κοινά μετερίζια και αγώνες. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι αφουγκράζονται τις αγωνίες και τη θέση των εργαζομένων στην οικονομία και στην κοινωνία και στέκονται αρωγοί  στα αιτήματα  τους  γιατί  μόνο έτσι μπορεί να  υπάρξει οικονομική σταθερότητα και κοινωνική συνοχή.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *