Λήγει η προθεσμία για την απονομή των βραβείων «Μαρκατά» σε φοιτητές

Λήγει το ερχόμενο Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από φοιτητές σχολών ή τμημάτων δημοσιογραφίας που κατάγονται από την περιοχή της Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, για τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά».

Τα βραβεία, που είναι χρηματικά, απονέμονται κάθε χρόνο από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας σε αποφοίτους Λυκείων της Κεντρικής Ελλάδας, που πέτυχαν φέτος τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

Δικαιολογητικά για τα βραβεία μπορούν να καταθέσουν απόφοιτοι Λυκείων της Κεντρικής Ελλάδας που πέτυχαν φέτος σε πανεπιστημιακές σχολές ΜΜΕ και η επιλογή της γίνεται με βάση την σειρά εισαγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε (Μεγάλου Αλεξάνδρου 3 – Λάρισα) ή στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας (Κ. Καρτάλη 1-Βόλο) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που είναι:

– Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου του Λυκείου, ώστε να διαπιστώνεται το σχολείο αποφοίτησης.

– Βεβαίωση εισαγωγής από την οποία να προκύπτει και η σειρά εισαγωγής.

– Βεβαίωση εγγραφής σε δημοσιογραφική σχολή ΑΕΙ.

Η απονομή των βραβείων «Μαρκατά» θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αντιπρόεδρο του Μορφωτικού Ιδρύματος κ. Γιάννη Σιούλα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (sioulas.john@gmail.com) και στο τηλέφωνο 6932-711895, στη Γενική Γραμματέα Φρόσω Παύλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση    pavlouef@gmail.com  και στο τηλέφωνο 6975884282

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *