Κ. Παπακώστα: Η χώρα δεν έχει ανάγκη από πειράματα, αλλά από τη σταθερότητα και την ασφάλεια μίας αυτοδύναμης κυβέρνησης

Από τον Ιερό Ναό του Αγ. Ιωάννη στο Ροπωτό, όπου βρέθηκε χθες η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, για την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου, έδωσε τις ευχές της για υγεία και προκοπή σε όλο τον κόσμο.

Συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους, η κ. Παπακώστα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για τις προσδοκίες τους για την ανάπτυξη και προώθηση του τόπου, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την υποστήριξη των μόνιμων κατοίκων.

Το απόγευμα, συνεχίζοντας τις επισκέψεις της στην περιφέρεια του νομού, η Υποψήφια Βουλευτής, βρέθηκε σε χωριά του Δήμου Μετεώρων με σκοπό να μεταφέρει στους κατοίκους το πλάνο της κυβέρνησης για τη νέα τετραετία, αλλά και το προσωπικό της όραμα για την ανάπτυξη του τόπου.

«Από όποια θέση κι αν υπηρέτησα μέχρι σήμερα τον νομό μας, είτε από τη Βουλευτική μου έδρα και τις τοποθετήσεις μου στην Ολομέλεια, είτε ως Εισηγήτρια σε νομοσχέδια, είτε ως μέλος σημαντικών επιτροπών της Βουλής, πάντα φρόντιζα να εξετάζω και να υποστηρίζω ό,τι θα πήγαινε τον τόπο αυτό, αλλά και το σύνολο της χώρας μας μπροστά. Αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω, από όποια θέση ευθύνης κι αν αναλάβω, έχοντας ως μοναδικό μου σκοπό να φανώ χρήσιμη και να μπορείτε να αισθάνεσθε περήφανοι, ασφαλείς και σίγουροι για την εμπιστοσύνη που δείξατε επιλέγοντάς με για εκπρόσωπό σας».

Στις Σπαθάδες, τη Ν. Ζωή, την Αύρα, τη Θεόπετρα και τη Βασιλική, οι Τρικαλινοί της επεφύλασσαν θερμό καλωσόρισμα και συζητήσαν εκτενώς μαζί της για την επόμενη μέρα των εκλογών, τη σημασία μίας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την προώθηση δυναμικών και έμπειρων υποψηφίων στις βουλευτικές θέσεις που θα εκπροσωπήσουν το Νομό Τρικάλων.