Κ. Παπακώστα για συγκυβέρνηση: Το μόνο «συν» που αποδεχόμαστε είναι το θετικό πρόσημο μπροστά από κάθε μας αποτέλεσμα

Στα ορεινά χωριά του Δήμου Μετεώρων βρέθηκε την Κυριακή, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, για να μεταδώσει το δικό της μήνυμαστους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά της, η κ. Παπακώστα, συναντήθηκε με τους κατοίκους από την Παναγιά, το Μαλακάσι, τον Κορυδαλλό, την Πεύκη, την Τρυγόνα, το Ορθοβούνι, τη Μ. Κερασία, την Κρύα Βρύση και το Διάβα, και συζήτησε εκτενώς για όσα επετεύχθησαν στην κυβερνητική θητεία που ολοκληρώθηκε, αλλά και για όσα έπονται της εκλογικής αναμέτρησης.

«Τέσσερα χρόνια ήμασταν δίπλα στους πολίτες, αγωνιζόμενοι να παραδώσουμε ό,τι υποσχεθήκαμε και το καταφέραμε, παρά τις δυσκολίες. Ως βουλευτής, χρειάστηκε πολλές φορές να παρέμβω για να διεκδικήσω όσα εσείς μου μεταφέρατε κι όσα η ίδια ορματιζόμουν να βελτιώσω και να αλλάξω», δήλωσε, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν για ακόμα μία φορά την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να συνεχίσει το έργο και να οδηγήσει την χώρα μπροστά.

Οι κάτοικοι που την υποδέχτηκαν με χαρά, συζήτησαν μαζί της ακόμα και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, με την Υποψηφία Βουλευτή να απαντάει αφοπλιστικά πως «Το μόνο «συν» που αποδεχόμαστε είναι το θετικό πρόσημο που μπαίνει μπροστά από κάθε αποτέλεσμα που παραδίδουμε για τους πολίτες της χώρας. Οτιδήποτε άλλο, δεν έχει νόημα να μπαίνει καν στη συζήτηση», με τους κατοίκους να επικροτούν την ειλικρίνεια και ευθύτητά της ξεσπώντας σε χειροκροτήματα.