Κώστας Αγοραστός από Λάρισα: Έχω λάβει το μήνυμα της Κυριακής και το κατανοώ – Τώρα είναι η ώρα να βρούμε ξανά τη δύναμή μας

Από τις γειτονιές της Λάρισας και το κέντρο της πόλης ξεκίνησε το νέο κύκλο επαφών και συναντήσεων με τους πολίτες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού καθ’ όλη τη διάρκεια των επαφών ήταν ο νέος Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος. Το πρόγραμμα των επαφών  και συναντήσεων του περιλαμβάνει ανάλογες επισκέψεις σε όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας με στόχο τη μεγαλύτερη συσπείρωση ενόψει των δεύτερων εκλογών της Κυριακής.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:

«Όλους τους τελευταίους μήνες δίνουμε μάχες σκληρές. Όλοι μαζί. Είμαι ένας από εσάς, προέρχομαι από εσάς και για αυτό έχω λάβει ξεκάθαρα το μήνυμα της Κυριακής των εκλογών. Κατανοώ όσα λέτε με την ψήφο σας, όσα σας έχουν πονέσει. Τώρα,είναι η ώρα να βρούμε ξανά την δύναμη μας. Όλα αυτά τα χρόνια σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω την αλήθεια. Πάντα το έκανα και πάντα θα το κάνω.  Σας άκουσα, σας νοιώθω. Νοιάζομαι όπως και εσείς για τον τόπο μας. Τη Θεσσαλία της αξιοπρέπειας, των αγώνων, της γόνιμης γης και των μοναδικών ανθρώπων. Την Κυριακή στις 15 Οκτωβρίου σας καλώ να πάμε όλοι μαζί. Ανεξαρτήτως  τι έπραξε ο καθένας την πρώτη Κυριακή. Να με εμπιστευθείτε όπως σας εμπιστεύομαι και εγώ. Και όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε τη Θεσσαλία πρωταγωνίστρια. Όπως της αξίζει, όπως μας αξίζει. Τα καλύτερα είναι μπροστά».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *