Κωτούλας : Πάνω από 48000 επισκέπτες πέρασαν εχθές από τον Μυλο

Πάνω από 48 χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν μόνο χθες από τον Μύλο των Ξωτικών, όπως ανέφερε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο πρόεδρος της ETrikala Γιάννης Κωτούλας:

« Σε μια μέρα, τη χθεσινή, ήρθαν πάνω από 48 χιλιάδες κόσμου στο Μύλο, ήταν πάρα πολύς ο κόσμος. Θα το καταλάβουμε απόλυτα αν ο κόσμος δεν πρόλαβε όλος να εξυπηρετηθεί. Δε νομίζω αν υπήρχε οπουδήποτε αλλού στη χώρα μέρος με τόσο κόσμο μαζεμένο. Νομίζω ότι πρέπει να μας γίνει αφορμή αυτό ώστε να γίνει μια μεγάλη κουβέντα για το πώς το διαχειριζόμαστε αυτό στην πόλη, διότι πχ χθες ήταν ανοιχτά 2 φαρμακεία, ενώ είχαν τελειώσει τα μετρητά από όλα τα ΑΤΜ. Πρέπει να πυροδοτήσει αυτό μια νέα κουβέντα, για το πώς πλέον μπορούμε να διαχειριστούμε τόσο κόσμο, διότι εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί να τον φέρουμε.

Το μόνο πράγμα που θα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι να μην υπάρχει δυσαρέσκεια του κόσμου για την ταλαιπωρία. Τα μέρη μας είναι ξεχωριστά και υπέροχα, η ποιότητα του Μύλου των Ξωτικών εξακολουθεί να υπάρχει, μόνο να προσέχουμε τη διαχείριση της πολυκοσμίας. Για παράδειγμα εμείς για πρώτη φορά έχουμε βάλει πχ εμείς για να 2 πανομοιότυπα σπιτάκια του ‘Αγιου Βασίλη.» 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *