Κωτούλας : Ο Μύλος των Ξωτικών έκανε τζίρο περίπου 1,5 εκατομμύριο και έβγαλε κέρδη γύρω στα 450 χιλιάδες ευρώ.

Κερδοφόρος ήταν σύμφωνα με τον οικονομικό απολογισμό που παρουσιάστηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τρικκαίων ο φετινός Μύλος των Ξωτικών. Όπως δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της εταιρείας ETrikala Γιάννης Κωτούλας :

« Παρουσιάσαμε μια μεγάλη εικόνα του φετινού Μύλου των Ξωτικών, ήταν ακόμα μια χρονιά στην οποία δώσαμε το παρών ως χειμωνιάτικος τουριστικός προορισμός. Είναι επίσης και η αφορμή για να ξεκινήσουμε μια μεγαλύτερη κουβέντα για το τουριστικό προϊόν των Τρικάλων. Από σχόλια που είδαμε, ο κόσμος έφυγε πάρα πολύ ικανοποιημένος από την περιοχή μας.

Σε απόλυτα νούμερα, ο Μύλος κόστισε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, ο τζίρος που έκανε ήταν περίπου 1,5 εκατομμύριο και έβγαλε κέρδη γύρω στα 450 χιλιάδες ευρώ. Είναι το μεγαλύτερο νούμερο όλων των εποχών, και συνδυάζεται και με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα όλων των εποχών.

Όπως κάθε χρόνο, με τα έσοδα του Μύλου κάτι φτιάχνουμε και κατασκευάζουμε. Έτσι και φέτος, τα χρήματα αυτά θα επιστρέψουν στην τοπική μας κοινωνία, θα προγραμματίσουμε τι θα πράξουμε με αυτά στο επόμενο διάστημα.»

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *