Κωνσταντίνος Ποντίκας «συνεχίζω δίπλα στον Κώστα Μαράβα»

Τη ρήση «συνδυασμός που κερδίζει δεν αλλάζει» ήρθε να επιβεβαιώσει η απόφαση του Κωνσταντίνου Ποντίκα να συμμετάσχει ξανά με το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του Δημάρχου Κώστα Μαράβα.

Ο Κωνσταντίνος Ποντίκας είναι ιδιωτικός υπάλληλος που γεννήθηκε και ζει στους Γόμφους. Είναι παντρεμένος με την Τσίντζα Αγορίτσα και τα δύο του παιδιά υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι Πρόεδρος στην κοινότητα Γόμφων.

Ο Κωνσταντίνος Ποντίκας τονίζει χαρακτηριστικά…«με το δήμαρχο Κώστα Μαράβα υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία. Δρομολογήσαμε πολλά έργα και παρεμβάσεις, για ένα μεγάλο χωριό όπως είναι οι Γόμφοι. Στα προβλήματα της κοινότητας ο δήμαρχος ήταν πάντοτε παρών για την επίλυσή τους. Είναι πάντα δίπλα στους κατοίκους του χωριού μας και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Όλη αυτή εποικοδομητικήσυνεργασία είναι η αφορμή που συνεχίζω τη συμπόρευση με το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Από τη μεριά του ο Κώστας Μαράβας δήλωσε σχετικά «ο Κωνσταντίνος Ποντίκας είναι ένας δημιουργικός και αποτελεσματικός άνθρωπος, που θέλεις να συνεργάζεσαι. Αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία. Η πολύτιμη πείρα του όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά, το καλύτερο εφόδιο για τη μελλοντική μας συνεργασία. Το ευχαριστώ για τη στήριξη και του εύχομαι καλή δύναμη».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *