Κουρέτας : Είναι κάτι που το έλεγε ο κ. Αγοραστός από το 2014, και μας κορόιδευε κανονικά

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, μίλησε για τη δημιουργία ογκολογικού κέντρου στη Λάρισα, επιρρίπτοντας ευθύνη στην προηγούμενη περιφερειακή αρχή του Κώστα Αγοραστού γιατί επί μια 10ετία το συγκεκριμένο έργο είχε μείνει σε επίπεδο του εξαγγελιών :

« Όπως είπε δημόσια χθες ο Πρωθυπουργός, είναι ένα στοίχημα η Θεσσαλία. Κάνει σε πολλούς εντύπωση αυτό, γιατί εγώ δεν είμαι κανενός κόμματος και έχω τη δική μου στάση για όλα τα θέματα. Αυτή λοιπόν η στάση αποτιμήθηκε θετικά, και το μισό υπουργικό συμβούλιο που ήρθε χθες εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη νυν Περιφερειακή Αρχή.

Επίσης, νομίζω ότι επίσημα χθες έκλεισε και ο κύκλος της προηγούμενης αρχής του κ. Αγοραστού.

Σχετικά με το Ογκολογικό Κέντρο, θα γίνει σύντομα η ανακοίνωση για τη δική μας μονάδα, που θα γίνει ακριβώς όπως τη θέλουν οι γιατροί. Θα ανακοινώσουμε σε τρεις μέρες αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη το Πανεπιστημιακό. Ας γίνει στη Λαμία ό,τι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν εκεί, εγώ θα ανακοινώσω κάτι για τη Λάρισα που δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο. Παραχωρεί την έκταση ο Δήμος Λαρισαίων και τα χρήματα τα έχω εξασφαλίσει από το ΠΕΠ.

Είναι κάτι που το έλεγε ο κ. Αγοραστός από το 2014, και μας κορόιδευε κανονικά. Υπήρχαν χρήματα από το ΠΕΠ , και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όποιος θέλει να ρωτήσει τον ίδιο γιατί δεν το έκανε. Εγώ έχω πέντε μήνες Περιφερειάρχης, και ανακοινώνω το κέντρο αυτό. Άλλοι είχαν δεκαπέντε χρόνια και δεν καναν τίποτα, ας απολογηθούν αυτοί.»

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *