Κοσμοσυρροή στην ομιλία Χατζηγάκη

Σε πολυπληθές ακροατήριο Τρικαλινών κάθε ηλικίας, για ακόμη μια φορά, πραγματοποιήθηκε η νέα συγκέντρωση του υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μικέλη Χατζηγάκη στο μπιστρό Ciel των Τρικάλων.

Ο νέος υποψήφιος Βουλευτής κατέθεσε τις απόψεις και τις προτάσεις του για τα Τρίκαλα και αφού συνομίλησε ακούγοντας τις απόψεις του καθενός συμπολίτη μας, ζήτησε την στήριξή τους για τρεις κυρίως λόγους:

Πρώτον, για τις αρχές και τις αξίες του. Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης, όπως και η οικογένεια του διαχρονικά πορεύτηκε πάντα με ήθος και εντιμότητα στον πολιτικό βίο. Αντίθετα με πολλούς πολιτικούς εκπροσώπους που μπήκαν στον πολιτικό στίβο φτωχοί και βγήκαν πλούσιοι, τόσο ο ίδιος ο Μικέλης Χατζηγάκης όσο και η οικογένειά του ποτέ δεν πλούτισε από την πολιτική ενασχόληση, γεγονός που ομολογούν και οι χειρότεροι εχθροί της οικογένειας.

Δεύτερον, είναι νέος με πολύ όρεξη για δουλειά – και μπορεί να κάνει και την δουλειά. Είναι ικανός στα οικονομικά και στη δημόσια διοίκηση έχοντας εφόδια τις σπουδές του σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου όπου απέκτησε γνώσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών. Επίσης ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης την τελευταία δεκαετία έχει εργαστεί σε κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει αποκομίσει γνώσεις και εμπειρίες που θα αξιοποιήσει στην πολιτική για να είναι χρήσιμος για τους πολίτες.

Τρίτον, γιατί δεν είναι “κρατικοδίαιτος”, ούτε εξάρτησε την πολιτική του σταδιοδρομία από τα στενά κομματικά επιτελεία. Στα τέσσερα προηγούμενα χρόνια βρίσκονταν πρωί, μεσημέρι και βράδυ δίπλα στους πολίτες χωρίς οφίτσια και καρέκλες.

Ο κ. Χατζηγάκης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα του ζητώντας μια ευκαιρία.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *