ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων ” Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ’ στην κατάμεστη από χορευτές , χορεύτριες και γονείς των παιδιών αίθουσα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα τμήματα Ενηλίκων την Πέμπτη 26/1/2023 και ώρα 9 μ.μ  και των Παιδικών τμημάτων και Νηπίων το Σάββατο 28/1/2023 και ώρα 1 το μεσημέρι .

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Αχιλλέας και τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ Κων. Σκρέκας, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας , Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας , Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μιχ. Λάππας, Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου , η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά , Ο Χρήστος ΖαραμπούκαςΑντιπρόεδρος Επιμελητηρίου .

Στους χαιρετισμούς τους εκφράστηκαν με τα κολακευτικότερα λόγια για το έργο και την προσφορά του “ΑΣΚΛΗΠΙΟΎ” και κλείνοντας τους χαιρετισμούς ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά , Υγεία  και Καλή πρόοδο στα παιδιά. ° Τα Χρόνια Πολλά ευχήθηκαν επίσης ο Πρόεδρος Γιάννης Σούλιος , ο Νίκος Σούλιος και οι χοροδιδάσκαλοι του ΑΣΚΛΗΠΙΟΎ Ηλίας Ζαχαράκης, Σταύρος Σούλιος , Χρήστος Σούλιος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του Ομίλου για το 2023.

Τυχεροί της χρονιάς ήταν στα τμήματα ενηλίκων ο χορευτής Απόστολος Ραμμιώτης και στα παιδικά η χορεύτρια Μαρία Γούσιου. Να είναι πάντα καλότυχοι !!!

Ακολούθησε χορός και γλέντι για όλους τους χορευτές και χορεύτριες. !!! ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΤΟΥ “ΑΣΚΛΗΠΙΟΎ”!!!!

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *