Κοπή πίτας σε 2 διευθύνσεις του Δήμου Τρικκαίων

Σε ευχάριστο κλίμα και με ευχές για τη νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκαν οι κοπές πίτας στη Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων και στη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.


Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στη Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς απηύθυνε ευχές στο προσωπικό μιας διεύθυνσης με ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, τονίζοντας τη σημασία κάθε δράσης χωριστά για την τρικαλινή κοινωνία. Ευχές απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας, καθώς και η αντιδήμαρχος Σοφία Αλεστά, ενώ παρέστη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, ο διευθυντής κ. Στεφ. Νταλάσης και οι προϊστάμενοι των τμημάτων.


Λίγο αργότερα, κοπή πίτας πραγματοποίησε και η Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων, με τον Δήμαρχο να επισημαίνει το σημαντικό έργο σε τομείς που άμεσα αφορούν τη καθημερινότητα και την κοινωνία. Παρέστησαν, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη και η διευθύντρια κ. Ευαγ. Κοντογιάννη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *