Κλείδωσε η νίκη για τον Θανάση Λιούτα

Η απίστευτη κοσμοσυρροή στο Πνευματικό Κέντρο υπογράφει το τεράστιο ρεύμα νίκης που έχει ο Θανάσης Λιούτας – Η εκδήλωση, πρωτοφανής σε πλήθος και πάθος, στέφθηκε με εντυπωσιακή επιτυχία, αφήνοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο το ισχυρό και καθολικόαποτύπωμα της υποψηφιότητας του Θανάση Λιούτα .

Σε ένα Πνευματικό Κέντρο ασφυκτικά γεμάτο, μέσα, έξω, ο προαύλιος χώρος και όλοι οι παρακείμενοι δρόμοι, ο Θανάσης Λιούτας σε μια στιγμή έντονης κορύφωσης της προεκλογικής του εκστρατείας, πραγματοποίησε την Κεντρική του Ομιλία. Παρουσία τοπικών αρχών, πάρα πολλών εκπροσώπων από κάθε επαγγελματική και κοινωνική ομάδα, από κάθε μέρος και γωνιά του Νομού μας, οι οποίοι κατέφθαναν μαζικά για να τον ακούσουν.

«Πριν τέσσερα χρόνια, με στηρίξατε και με εμπιστευτήκατε για να αγωνιστώ για να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Και αυτό ακριβώς έκανα. Με όλες μου τις δυνάμεις. Τα τέσσερα χρόνια της πρώτης μου κοινοβουλευτικής θητείας … ήσασταν πάντοτε στη σκέψη μου και σας το απέδειξα αυτό στην πράξη.

«Πετύχαμε πολλά! Δώσαμε μαζί έναν μεγάλο αγώνα! Οι πόρτες του γραφείου μου ήταν πάντα και για όλους ανοικτές! Και σήμερα βρίσκομαι εδώ μαζί σας και δεσμεύομαι ότι τον ίδιο αγώνα θα συνεχίσω, πάντα για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας!»

«Χρέος μας πάντα να προσφέρουμε! Αν δεν το κάνουμε, δεν έχουμε καμία θέση στην πολιτική»!

Συνεχή, θερμά και δυνατά χειροκροτήματα, ενδεικτικά του έντονου ενθουσιασμού που επικράτησε από τα πρώτα λεπτά έως το τέλος αδιαλείπτως, διέκοπταν τον Θανάση Λιούτα, ο οποίος, κοιτώντας στα μάτια ευθέως, όπως πάντα κάνει, τους συμπολίτες μας, υπογράμμισε:

«Η υποψηφιότητά μου αποτελεί δέσμευση για να συνεχίσω τον αγώνα και την προσπάθεια να πετυχαίνουμε λύσεις σε κάθε δίκαιο αίτημά σας. Αποτελεί δέσμευση και επιμονή για το καλύτερο αποτέλεσμα για εδώ, για τον τόπο μας, τον Νομό Τρικάλων. Τον τόπο που τιμούμε και προπάντων αγαπάμε τόσο πολύ και βαθιά!»

Τον Θανάση Λιούτα προλόγισε ένα νέο κορίτσι, η Χριστίνα Ζαρίδα, η οποία με τον λόγο της, υπογράμμισε, ως μια νέα φοιτήτρια, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς του τόπου μας, ότι ο υποψήφιος βουλευτής μας, βοήθησε σημαντικά και καίρια τον τόπο μας.

«Ο Θανάσης Λιούτας είναι ένας πολιτικός με προτάσεις, με ιδέες και με πρωτοβουλίες, προσανατολισμένες πάντα προς τις λύσεις. Η νέα γενιά αναζητά στην πολιτική την αλήθεια. Την αμεσότητα. Την ουσία. Στο πρόσωπο του Θανάση Λιούτα βλέπουμε και αναγνωρίζουμε έναν πολιτικό που μιλά τη γλώσσα της αλήθειας. Eργάστηκεσκληρά ως βουλευτής για τον τόπο μας. Στο πρόσωπο του Θανάση Λιούτα βλέπουμε και πάλι μια υποψηφιότητα ενός ανθρώπου, στον οποίο αξίζει με βεβαιότητα να είναι βουλευτής του Νομού μας. Να είναι η φωνή μας».

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *