Κατερίνα Παπακώστα: Επιτακτική ανάγκη που απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση, η ψήφος της 25ης Ιουνίου

Επίσημη επανέναρξη των προεκλογικών επισκέψεων για την Υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία βρέθηκε χθες το απόγευμα στα χωριά του Δήμου Μετεώρων, για να συναντηθεί με τους κατοίκους και να ζητήσει εκ νέου την επιβεβαίωση της στήριξης προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέσω της ψήφου της 25ης Ιουνίου.

Η πρώην Βουλευτής τόνισε την αναγκαιότητα τηςεξασφάλισης της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου η νέα τετραετία να κυλήσει ομαλά και η υλοποίηση του προγράμματος να προωθηθεί χωρίς «αναταράξεις» και αποπροσανατολισμούς. Όπως, δήλωσε και ο Πρόεδρος της ΝΔ, η νέα εκλογική αναμέτρηση, ξεκινάει για όλους από το μηδέν, γι’αυτό και η εκ νέου Υποψήφια Βουλευτής, ζήτησε να μην εφησυχάσει κανείς και να προσέλθουν όλοι ξανά στις κάλπες για να επισφραγίσουν το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας.

Η κ. Παπακώστα, κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης να προσελκύσουν ψηφοφόρους, διαδίδοντας ανακρίβειες αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΔ, σχολιάζοντας μάλιστα τις επανειλημμένες αστοχίες των στελεχών τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις τους αναφορικά με τις προθέσεις των δύο παρατάξεων για τις υπερφορολογήσεις και όχι μόνο.