Καταγγελία από την Επιτροπή Πλημμυροπαθών Μ. Καλυβίων

Από πληροφορίες συγχωριανών μας πλημμυροπαθών μαθαίνουμε πως οι υπεύθυνοι των ξενοδοχείων στα οποία διαμένουν τους είπαν να έχουν φύγει μέχρι τις 15-16 Νοεμβρίου, και πως έχουν συνεννοηθεί με υπεύθυνους του Δήμου Τρικκαίων για αυτό.
Οι συγχωριανοί μας πλημμυροπαθείς είναι αναστατωμένοι μετά από αυτό το τελεσίγραφο διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΌΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ.
Όσοι μπορούσαν να συμμαζέψουν τα σπίτια τους το έκαναν ήδη και έχουν φύγει από τα ξενοδοχεία. Όπως και όσοι βρήκαν και μπορούσαν να νοικιάσουν σπίτι ή να μείνουν σε συγγενικά και φιλικά σπίτια. Οι υπόλοιποι που διαμένουν στα ξενοδοχεία δεν έχουν φύγει, όχι επειδή έχουν μάθει στην «πολυτέλεια» αλλά επειδή δεν έχουν που να πάνε!
Από την πλευρά μας θεωρούμε ότι εξακολουθεί να ισχύει η παλαιότερη αλλά και η πρόσφατη δήλωση και δέσμευση του Δημάρχου Τρικκαίων, και η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πως «δεν πρόκειται να φύγει κανένας πλημμυροπαθής από τα ξενοδοχεία χωρίς την θέλησή του».
Με την σειρά μας και για λογαριασμό των συγχωριανών μας που διαμένουν στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία, ρωτάμε δημόσια τον Δήμαρχο Τρικκαίων και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου: εξακολουθεί να ισχύει ή όχι η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η δέσμευση του Δημάρχου κ. Σακκά; Το τελεσίγραφο των υπευθύνων των ξενοδοχείων είναι σε γνώση τους και έχουν την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου, ή όχι ;
Μεγάλα Καλύβια, Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023
https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *