ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Σήμερα ολοκληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών. Ένα χρόνο μετά και δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με εκείνη το βράδυ. Ένα χρόνο μετά και ακόμα τα ερωτήματα πλανώνται αναπάντητα στο σκοτάδι. Αντ’ αυτού είδαμε τον κ. Καραμανλή να διαμηνύει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ασφαλείας στο σιδηρόδρομο, την κυβέρνηση να σκηνοθετεί σκετσάκιαγια να δημιουργήσει την εντύπωση της ασφάλειας των σιδηροδρόμων και να εγκαινιάζει και να παρουσιάζει δήθεν συστήματα τηλεδιοίκησης. Το αποκορύφωμα της πολιτικής γύμνιας ωστόσο είναι η εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση του εγκλήματος, στην οποία ο κ. Μαρκόπουλος με περίσσια δόση ειρωνείας αρνούντανκατ’ επανάληψη να εξετάσει κρίσιμους μάρτυρες και να συμβάλλει στη διαλεύκανση των ερωτημάτων και να συμβάλλει ουσιωδώς στο έργο της ποινικής δικαιοσύνης.

Οι απαντήσεις αυτές όμως δεν οφείλονται μόνο στους συμμετέχοντες στην εξεταστική επιτροπή οφείλονται σεαυτούς τους 57 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους διατης εγκληματικής αμέλειας, οφείλονται στουςανθρώπους που αφήνουν πίσω, στις οικογένειες των θυμάτων που αναζητούν δικαίωση και οφείλονται στο σύνολο της κοινωνίας, που διεκδικεί και της αξίζει η αλήθεια.

Η σιωπή κρατάει την κοινωνία και τη δημοκρατία πίσω. Ζητάμε και διεκδικούμε να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια και οι υπεύθυνοι της τραγωδίας  (πολιτικοί και μη) και να τιμωρηθούν.

Εκφράζουμε ως ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων τη θλίψη μας, τις συλλυπητήριες ευχές και τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *