Και το 2024 Κοινωνικό Φροντιστήριο από Δήμο Τρικκαίων & Σύλλογο Φροντιστών – Αιτήσεις από 15/7

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φροντιστών Ν. Τρικάλων προσφέρουν τη δυνατότητα σε μαθητές/τριες με οικονομικές δυσκολίες να φοιτήσουν δωρεάν σε φροντιστήρια για να ενισχυθεί η φιλομάθειά τους. Πρόκειται για την Κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας που υλοποιείται και το 2024, παρέχοντας  δωρεάν μαθήματα σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους/ες μαθητές/τριες Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες γονείς – κηδεμόνες θα υποβάλλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων, ενώ το πρόγραμμα υλοποιείται από το τμήμα Παιδείας, της Δ/νσηςΠαιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων. Δικαίωμα αίτησης έχουν οικογένειες με εισόδημα έως 14.000 ευρώ. Συνημμένα στην αίτηση υποβάλλονται τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας του γονέα – κηδεμόνα.

2. Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας έτους 2023.

3. Βεβαίωση συνεχούς αναγνωρισμένου χρόνου ανεργίας γονέων – κηδεμόνων από τον ΟΑΕΔ, εάν υφίσταται.

4. Γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής για τυχόν αναπηρία γονέα – κηδεμόνα ή μέλους της οικογένειας, εάν υφίσταται.

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

6. Αποδεικτικό ενοικίου, εάν υφίσταται.

7. Αποδεικτικό Μονογονεϊκής Οικογένειας, εάν υφίσταται.

Μετά την τελική αξιολόγηση, οι επιλεγέντες μαθητές/τριες θα ενημερωθούν προσωπικά και τηλεφωνικώς από την αρμόδια υπηρεσία, ενώ δε δημοσιοποιούνται τα ονοματεπώνυμα των παιδιών, λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Τα έντυπα των αιτήσεων για τα Γεν. Λύκεια και για τα ΕΠΑΛ διατίθενται σε κάθε ενδιαφερόμενο/η από το γραφείο του Τμήματος Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού επί της οδού Γαριβάλδη 8 στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, από τις 15 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου 2024. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Τρικάλων μαζί με συνημμένα τα δικαιολογητικά.
Πληροφορίες: Ευρ. Χρηστάκου 2431353506, Ν.Μπατατέγας 2431353509.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *