Και ο αγώνας συνεχίζεται..

Κι ενώ κάποιοι θεωρούν ότι δεν έχει νόημα να κινηθούν ενάντια μεγάλων συμφερόντων,  κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι δίχως αγώνα δεν κερδίζεται τίποτα και ας έρθουν αντιμέτωποι με κολοσσούς.

Ο λόγος για το ΣΕΠΑΜ (Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αντιχασίων και Μετεώρων) πού αγωνίζεται κατά του γιγαντιαίου φωτοβολταϊκού, που δρομολογείται να γίνει στην ευρύτερη περιοχή των αντιχασίων (7 κοινοτήτων) και θα έχει καταστροφικές περιβαλλοντικές και κοινωνικές συνέπειες.

Μετά από συνεχής συγκεντρώσεις και ενημερώσεις των κατοίκων των κοινοτήτων για τις μη αναστρέψιμες  περιβαλλοντικές επιπτώσεις και την υποβάθμιση της γόνιμης γης και της ποιότητας ζωής της περιοχής, σειρά είχαν οι επιστολές και ενημερώσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

Έτσι μέχρι στιγμής, κι ενώ κάποιοι αποφεύγουν τις συναντήσεις με την επιτροπή του ΣΕΠΑΜ, κάποιοι  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μητροπολίτες και λοιποί ενημερώθηκαν  πλήρως.

Και τώρα προ ευρωεκλογών σειρά είχαν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε και μετά τις εκλογές αν το ενδιαφέρον τους θα  παραμείνει θερμό,  και κατά πόσο θα στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *