Ισχυροποίηση του συνδυασμού του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Γ. Αλέκου με νέα πρόσωπα

Καλωσορίζω σήμερα δύο συνοδοιπόρους στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Μετεώρων. Η αγάπη τους για τον τόπο μας τους καθιστά σημαντικούς για το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Ο λόγος γίνεται για τον κ. Θεοχάρη Χρήστο από τον Κονισκό και τον κ. Σιακαβάρα Γεώργιο από το Γερακάρι.

Καταξιωμένα και άξια πρόσωπα της κοινωνίας μας, με διάθεση προσφοράς. Δημιουργικές δυνάμεις, που θέλουν να υπηρετήσουν τον στόχο για ένα ανθρώπινο Δήμο θα ισχυροποιήσουν το συνδυασμό μας. Πολίτες που μοιράζονται μαζί μαςτις ίδιες ανησυχίες, που συμφωνούμε σε βασικές αρχές και έχουμε κοινό όραμα για το μέλλον του τόπου.

Μας ενώνει η κοινή απόφαση να εργασθούμε για το καλό του Δήμου μας, γι’ αυτό και η Δημοτική μας κίνηση είναι ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική και θα δώσουμε ένα αγώνα με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα του Δήμου και των χωριών του.

Θα είναι δίπλα μου για να συναποφασίζουμε και να διεκδικούμε όλοι μαζί το καλύτερο για τον τόπο μας. Η περιοχή μας δεν αντέχει άλλα πειράματα, δεν μπορεί να πορευτεί με διοικήσεις που θα αναλώσουν το χρόνο τους στο να μάθουν πρώτα τα προβλήματα και μετά να ξεκινήσουν το σχεδιασμό για την επίλυσή τους.

Μαζί ενωμένοι, μια ψυχή, μια γροθιά, να σχεδιάσουμε υπεύθυνα, να διεκδικήσουμε συλλογικά, να παρέμβουμε αποφασιστικά, για να φτιάξουμε το μέλλον που αξίζει σε μας και πάνω απ’ όλα στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξή σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία.

 

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *