Ισχυρή υποψηφιότητα με Μπαντίκα Παναγιώτη για τον Θεόδωρο Χήρα

Σε μια πολύ δυνατή προσθήκη στο συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας καθώς συμφώνησε με τον Μπαντίκα Παναγιώτη του Βησσαρίωνα και πλέον πορεύονται μαζί για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο Παναγιώτης έχει καταγωγή από τα Στουρναραίικα και κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: Δηλώνω παρόν στον αγώνα που άρχισε για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης. Δηλώνω παρόν στον αγώνα για μια νέα μέρα στα Στουρναραίικα. Με μπροστάρη τον Θοδωρή Χήρα και με την βοήθεια όλων μας , θα μπούμε στην “μάχη” των δημοτικών εκλογών και θα επιτύχουμε. Το ποτάμι της νίκης δεν γυρίζει πίσω! Τα Στουρναραίικα θα δώσουν ηχηρό μήνυμα επικράτησης και καθαρή εντολή στον συνδυασμό μας!
Εμφανώς ενθουσιασμένος ο Θεόδωρος Χήρας , δήλωσε: Ο Παναγιώτης είναι δυναμικό στέλεχος , γεμάτος αυτοπεποίθηση και αποφασισμένος να κάνει μεγάλο αγώνα τόσο για τα Στουρναραίικα, όσο και γενικά για τον Δήμο Πύλης. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που στελέχη σαν τον Παναγιώτη , ευρέως αγαπητά στην τοπική κοινωνία προσχώρησαν στον συνδυασμό μας. Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Στουρναραίικων.
Παναγιώτη καλώς όρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *