Ισχυρή υποψηφιότητα για Χήρα Θεόδωρο με Κούτσια Γεώργιο

Με φόντο το μοναδικής και απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο που συνθέτουν οι καταρράκτες και το μονότοξο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς, επισφραγίστηκε η υποψηφιότητα του Κούτσια Γεωργίου με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” και ο κοινός αγώνας του με τον Χήρα Θεόδωρο ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος κατάγεται από την πανέμορφη Παλαιοκαρυά, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πηγή Τρικάλων και είναι χειριστής μηχανημάτων έργων.
Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό ” Πρώτα ο Άνθρωπος” του κ. Μαράβα , ενώ πλέον συντάσσεται στην ισχυρή ανανεωτική κίνηση για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πύλης, που επιχειρείται από τον Θεόδωρο Χήρα και την ομάδα του.
Στην περίπτωση του Γιώργου, τα λόγια είναι περιττά, καθώς μιλούν τα έργα και η αέναη και ανιδιοτελής προσφορά του. Πρόκειται για έναν άκρως ενεργό πολίτη με ανεπτυγμένη την αίσθηση του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.
Ο Γιώργος είναι Πρόεδρος στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Παλαιοκαρυάς ” Η Γκρόπα” , δηλώνει ερωτευμένος με τον τόπο του και παθολογικός θαυμαστής του ορεινού μας όγκου, ενώ η αφοσίωση και η προσήλωσή του στην ανάδειξη της Παλαιοκαρυάς είναι έκδηλη, καθώς ετησίως από κοινού με τα υπόλοιπα δυναμικά μέλη του Συλλόγου προβαίνουν σε πλήθος δραστηριοτήτων μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται και προβάλλεται η ευρύτερη περιοχή.
Εμφανώς ενθουσιασμένος ο Χήρας Θεόδωρος , δήλωσε χαρακτηριστικά: Είναι τιμή μας, που ευρέως αγαπητά άτομα στην κοινωνία σαν τον Γιώργο Κούτσια, ασχολούνται  με την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι τιμή μας που ενεργοί πολίτες σαν τον Γιώργο Κούτσια αποτελούν στελέχη του συνδυασμού μας “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”. Ο Γιώργος στις προσεχείς εκλογές θα διεκδικήσει την είσοδο του στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γιώργο καλώς όρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία στον αγώνα σου!

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *